tstre

Senaste inläggen

Av tstre - 1 september 2014 16:00

 
Familjen Fields har gjort en helrenovering av huset. Det var lite stort, rörigt och klumpigt så det var glada miner när detta var klart.

 
Bella och Chase är verkligen bästa vänner och leker mycket sida vid sida, både tillsammans och var för sig.
 
Ashley har blivit en tonåring och tar mer än gärna hand om sin lillebror och avlastar lite för sina föräldrar.
 
Eddy har fått en ny bil efter han valt rockstjärne-grenen i musikkarriären, Badass.
 
Slappardagen rullar in och hela familjen blir bjudna till Caleb och Ella på poolparty. Dock blir det inte hela familjen som kan stanna.
 
För när Spencer och alla barn var påväg hann de bara korsa gatan innan Spencers vatten gick. Alla fick panik men detta var Spencers fjärde graviditet så hon sa bara lugnt: - Ring pappa, säg att han får komma hem och så tar du, Ashley, med dig Bella och Chase och åker till poolpartyt och har kul.
 
Sagt och gjort så åkte de till festen. De badade, lekte med sina dockor och träffade sina släktingar de inte ser så ofta. 


 
Ashley kom bra överrens med Caleb och började visa honom söta kattvideor på internet. Det verkade han tycka om.
 

Spencer hann inte till sjukhuset innan Eddy kom hem så det fick bli en hemmafödsel. Två flickor välkomnades till familjen, Ellie och Felicity.

PGC
ANNONS
Av tstre - 31 augusti 2014 19:45


Eddy och Spencer är världens konstpar, hon målar och han spelar gitarr så fort de får en ledig stund från att ta hand  om sin växande familj.

 
Göra läxan kanske inte är det roligaste men flitiga är dem barnen i huset och det märks på betygen, MVG allihop.
   
Eddy fick ett jobb: Att få ihop lite pengar genom att spela gitarr för dricks i parken. Han tog med Ashley och Bella som mer än gärna gungade ett par timmar. Tyvärr var det inga övriga besökare så inga pengar trillade in.
 
Så fort Bella får möjlighet står hon på kökstolarna och "regerar över kungariket". Det är helt klart hennes favoritlek. Den rosa dinosaurien som smyger runt, och tydligen tänker på grottmänniskor, är Chase.
 
David har blivit ett småbarn, turkosa ögon men tyvärr svart hår så ingen arvinge blev det av honom. 

 
Eftersom Spencer jobbar hemifrån kan hon vara hemma när Eddy är hemma och de kan hinna umgås.
    

 
Och ja, Spencer är nu gravid igen. Jippi.

PGC
ANNONS
Av tstre - 30 augusti 2014 13:15

 
Spencer och Eddy gjorde äntligen slag i sak och gifte sig. Efter många om och men med ska de ha ett stort bröllop, kommer alla kunna komma, hinner vi mm. så gifte de sig privat, hemma i barnens lekrum, bara de två istället.
 
Kvällen spenderades på Vårfestivalen, det var ju trots allt Kärleksdagen. Där berättade Spencer också att hon precis fått veta att hon är gravid. De hade haft problem att få ett till barn så Eddy och även Spencer var mycket glada.

De testade sin kärlek på kärleksmätaren och fick högt resultat. 
 
Ashley (som tydligen tyckte att vantar men inga skor var en bra kombo) och Bella spenderade kvällen med att spela spel, kasta hästsko var ett av spelen.
 

Medan Chase gjorde en hjärtansiktsmålning.


I parken träffade de även Ezra (my baby Ezra) Helt ensam var han. Han är den enda som varken har partner, barn eller är rik av syskonen (förutom Spencer och Emily på rikedoms-delen) 

Ashley är slabbig och i smyg slickar hon gärna bort matresterna från tallriken istället för att diska den.

Spencer bestämde sig för att säga upp skådiskarriären för nu. Det funkade inte med hennes familjeliv, så hon bestämde sig för att starta ett eget företag och sälja tavlor hon målar. Får se hur det går.  
 
Och föddes den 4 lilla simmen i Generation 3, David.

PGC
Av tstre - 2 maj 2014 13:22

 
Ja, den kvällen växte Ashley alltså upp till ett barn.

Och första natten fick hon sova i mamma och pappas säng för hennes eget rum var inte klart än.

Och det var nog tur att Ashley vuxit upp för tvillingar är inte alltid det lättaste. Två som är hungriga, trötta, vilda, busiga.
 
Två som ska lära sig gå, prata och gå på pottan.

Men att leka själva kan de också, och de är ju som sagt två så de kan ju leka tillsammans.

Spencer kände nu att det var dags att skaffa ett jobb. Hon hade ju en examen i konst från universitetet så upp till nivå 3 i filmbranchen hoppade hon till direkt. Hemmafru var aldrig planen, det hade ju bara gått så fort med 3 barn nästan på en gång.


Ashley jobbar på med läxorna.

Och när hon inte gör det klär hon gärna ut sig, här är hon en astronaut.

Nu var det dags för Eddie att också bli vuxen.

Och även tvillingarna fyllde år. Först Bella.

Sen Chase, precis som de föddes. 

PGC
Av tstre - 2 maj 2014 12:11

Jag har spelat långt före (okej iaf en bit) vad som kommit ut här på bloggen med min PGC. Några till delar kommer snart upp här. Men har stött på ett problem. Jag har försökt skaffa fler barn massa gånger nu med Eddie och Spencer men det kommer aldrig någon trudilutt, har verkligen testat många gånger. Någon som stött på detta problem? HJÄLP MIG TACK.
Är det någon bugg eller nåt?

Hoppas det löser sig så jag inte behöver ge upp min PGC redan :(

Btw, så fuckar mitt spel jättemycket så kan bara spela en liten stund innan det dör och man får starta om och det tar
lika lång tid som jag hinner spela typ... Aja, kan inte hålla mig ifrån sims    Är sjuk just nu så har hunnit spela lite grann.


Och nu fuckar bilduppladdninge här också så får bli en gammal bild på min gamla familj Strand när Paul och Melissa gifte sig. Hihi åh, länge sen.


 

Av tstre - 23 mars 2014 09:00

 
Spencer fyller år och blir vuxen.
 
Hon bestämmer sig för att nu är det dags att bli mer vuxen med ett mer ansvarigt och vuxet sätt att vara och en mer vuxen outfit fast ändå behålla sig själv. Hon hittar Jennas gamla bilder och fotoalbum och börjar bläddra i dem...

Unga Jenna som precis flyttat till stan och hade inga problem att träffa nya människor.
 
Så det tog inte lång tid innan hon hittade en pojkvän, Nestor.

Vilket snabbt och oväntat ledde till en liten son. Även om hon var ung kände hon att den lyckan som ett barn gav (trots att hon aldrig riktigt trott att hon tyckt om barn innan) var euforisk och hon älskade sin Caleb över allt annat.
 
Men förhållandet till Nestor höll inte och Jenna fann kärleken i nya rumskamraten Stan.

Unga Jenna och Stan delar sin första kyss och här börjar en vacker kärlek.

Lille Caleb blev större och Jenna försökte att hinna med att spendera så mycket tid hon kunde med honom innan fler barn kom. För i magen låg två små pojkar och väntade på att få komma ut.
 
Och mycket riktigt ploppade Ezra och Toby snart ut och det blev full fart.

Jenna älskade sina tre små pojkar med hela sitt hjärta.

Och Stan var en hel fantastisk pappa han med. Han älskade att läsa sagor, busa och var såklart lika delaktig i hela uppfostran som Jenna.

Barnen växte upp och fler tillkom, Ian och Aria var här och storebröderna lekte gärna med sina nya syskon och Jenna var glad att även fått en liten tjej till familjen.


Caleb var nu tonåring och en mycket hjälpsam sådan. I en storfamilj måste alla hjälpa till.

Jenna dansade gärna under sina graviditeter.

Sista graviditeten för nu började Jenna bli gammal och kände att det var stopp med barn efter dessa. 

Tur nog blev det en arvinge som hon önskat och två tjejer till till familjen, Spencer och Emily.

Resten av familjen skenade iväg och blev stora, tog studenten och började planera sitt liv.

Jenna hade nu blivit åldring men la ner all sin energi och kärlek på de två småbarn hon hade hemma. Hon lät inte åldern komma ivägen.

Stan hade fortfarande sin ungdom kvar men ålderskillnaden hade inte förstört någonting, snarare tvärtom och kärleken mellan de två var fortfarande stark efter 6 gemensamma barn och ett utanför. Och trots att de aldrig hann gifta sig var det föreviga band emellan dem som ingen kunde bryta.


Jenna hann även uppleva sitt första barnbarns födsel, Calebs lilla Tove. Vilket var en stor glädje för henne. 

  
Sista bilden i fotoalbumet var den perfekta bilden. På deras stora, tokiga men kärleksfyllda familj i olika åldrar och stilar men som höll ihop.


 
Spencer tittade upp från fotoalbumet och bort mitt sin familj. Vad tiden gått fort. Nyss var hon den där minstingen i familjen och nu har hon en fästman och tre barn själv. Hon tog upp sin lilla Ashley, som snart inte var så liten längre. Nej ikväll skulle hon fylla år och bli ett barn. Tänk snart hade Spencer ett eget barn i skolåldern.
 

Av tstre - 22 mars 2014 18:22

  

Mycket hade hänt sen sist. Snöflingedagen hade kommit och Spencer bjöd in sin familj till en liten sammankomst. Alla var där och det var så kul att se dem alla. De hade skaffat barnvakt hela bunten så tyvärr fick vi inte träffa några barn.

Caleb hade blivit gammal, med käpp och allt, men han var lika glad att komma ändå.

Småbarnslivet tar hårt på de relativt unga paret men som tur är har den ena energi när den andra tappat den för stunden så de turas om att göra livet underbart för de små.

Lilla söta Bella. Gillar henne redan och ska bli kul att se vad det blir av henne.

Chase och Bella, tvillingarna leker fint.

Ashley i barnstolen. Tre små yrväder där hemma som varken sover eller äter på rätt sida av dygnet.

PGC
Av tstre - 16 november 2013 18:00


Spencer blir snabbt stor om magen.

Hon fortsätter att måla och skissa som är hennes passion här i livet. Och där bak ser ni också lilla Ashley som håller på att lära sig gå.

En morgon gick vattnet och Spencer och Eddie skulle bli flerbarnsmamma och pappa.

Två små barn blev det Bella och Chase Fields.

 
Jag åldrade upp dem med tårtan direkt.

Som ni ser fick Bella blont hår och Chase rätta röda färgen. Men tyvärr hade ingen av dem ögonen så ingen arvinge än.
 
Här är då den lilla familjen. Blir mycket småbarn när man åldrar upp dem med tårtan men Ashley blir barn om ett par dagar. Får se om jag hinner få fram ännu några barn tills dess. Vill ha arvingen snart! Var jobbigt med 7 barn som sist.

PGC

Status

Status:

 

Nytt:
Kommande:

Omröstning

Jag kör ju på tema i mina generationer i PGC när jag döper dem? Vad ska nästa tema vara?
 The Vampire Diaries
 Gossip Girl
 Glee
 Alla börjar på samma bokstav
 Svenska namn

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Besöksstatistik

Sims 3 community

På The sims 3 Community heter jag fAnisjao

Sök i bloggen

Kategorier

Email

Har skaffat en email till bloggen. Där kan ni maila bilder, frågor ni kanske inte vill ska synas på bloggen eller om ni inte har något blogg och vill vara med i någon av mina tävlingar kan bidraget mailas dit.

 

mail: tstre@hotmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Följ bloggen

Följ tstre med Blogkeen
Följ tstre med Bloglovin'

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Status


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se