tstre

Senaste inläggen

Av tstre - 30 maj 2013 13:30

 


Alla älskar vi väl våren, men det är rätt sorgligt när snögubbarna smälter såhär

ANNONS
Av tstre - 28 maj 2013 22:42


Vintern kom och trillingarna (ja, egentligen inte men de har blivit så) besökte Vinterfestivalen. Emily spenderade mest tid till att åka skidskor.

Spencer testade sina snowboardskills...
 
... Och Aria byggde en hel del snögubbar.

Annars var de också inne och umgicks med sina äldre syskon. Toby och Spencer spelar tv-spel. (Vet inte om de är för att de båda fick Jennas coola hårfärg, fixade om Tobys lite men han är ju lika rödhårig som Jenna och Spencer från början, men gillar de två mest)

Djurvän som hon är adopterade Camilla en katt. Hallon hette den från början och fick behålla det.
 
Ezra passade även på att adoptera en hund för han är ju hundperson. Lille valpen Zeke (också orginalnamn).
 
Sen flyttade jag ut Ezra, Camilla, Hallon och Zeke. Blev så trött på att ha så mycket folk/djur där hemma.

PGC
ANNONS
Av tstre - 13 maj 2013 12:15


Såhär går alla runt i Fields-hushållet. Stor sorg efter Jenna och alla mår förfärligt.

Toby och Ian blev ungdomar iallafall. Känns skönt för då kan jag börja flytta ut folket. Är så många att styra över.

Emily och Spencer är yngst men de är dem som håller upp familjen och tröstar och muntrar upp. De två har även blivit ännu närmre och är nu Bästa Vänner För Alltid.

Mitt i allt detta kaos flyttade jag in en ny sim. Camilla heter hon och är tänkt att bli Ezras nya vän.

Och det kan behövas för allt Ezra gör är att skälla på sina småsyskon. Deras betyg har rasat. Ian hade bäst betyg och han låg på ett G precis över det gröna. Tobys betyg låg precis under det gröna men räknades också som ett G. Slumpade egenskaper på dem två alltså när de fyllde år.
Alla tre tjejerna har IG och får skäll konstant men de mår så dåligt hela tiden så svårt att plugga. Aria har värst, hon ligger långt ner på det röda och har t.om fått utegångsförbud. Men hur kan hon bättra sina betyg om hon inte ens får gå till skolan? Spencer fick förbud på att spela dart och Emily är bara illa ute.
 
Jag brukar neka när de vuxna får erbjudande om att åka på gratissemester men nu tackade jag ja. Inte för att jag vill fixa tonårsfest. Nej, bara för att jag vill slippa att alla skäller ut Aria, Emily och Spencer HELA tiden. Nu kan de få göra sina läxor och ta hand om sig själva några dagar. PJU, skönt!

PGC
Av tstre - 12 maj 2013 12:00

   
Ezra har blivit ungdom och tagit studenten. Han bor fortfarande kvar hemma.
 
Aria, Emily och Spencer blev tonåringar. (Toby och Ian är fortfarande tonåringar, snart är de ungdomar)
 
Spökeridagen kom och alla var lediga från skolan. Aria ordnade en maskeradfest men det råkade vara så att skolbalen var samma dag så hon och de andra tonåringarna var inte med på maskeraden.
 
Vet inte vad det var för bus Emily ställt till här men Jenna blev arg iaf. Detta är också sista bilden jag har på Jenna för när hon gick till jobbet den dagen så kom hon aldrig hem. Hon dog på arbetsplatsen och hennes familj har då inte ens kvar urnan efter henne. Det kom upp sorglig musik och jag fattade inte vad som hände, sen var Jennas ikon borta och alla var ledsna.

 
Det var även Stans födelsedag och han blev då åldring. Hans flickvän och mamman till hans 6 barn (ja, de gifte sig tyvärr aldrig) fick inte se honom i samma ålder tillslut. Mycket brustna hjärtan i Fields-hushållet nu.


 

PGC
Av tstre - 5 maj 2013 12:00


Snart visade det sig att Ella var gravid.

Hon födde hemma i huset och det blev en liten flicka som fick namnet Tove.

Så Caleb, Ella och Tove bestämde sig för att flytta. Det betydde att Stan och alla utflyttade barn kunde komma tillbaka.
 
Trots att Jenna blivit åldring så var Stan ung och fräsch. Han var ju rätt mycket yngre. Han har gått och blivit sportfåne på medelhög nivå (även Ezra och Toby har sina gäng, Sportfåne och Rebell)

Kort om varje barn:

Ezra: Är tonåring. Snart ungdom.
Toby: Också tonåring. Av någon anledning är han flera dagar yngre än Ezra fast de är tvillingar.
Ian: Tonåring, exakt lika gammal som Toby fast han ska vara yngre.
Aria: Är ju tvilling med Ian men Aria är fortfarande bara ett barn.
Spencer: Barn. Lika gammal som Aria som egentligen  ska vara äldre.
Emily: Barn. Inget konstigt här utan håller samma ålder som sin tvilling Spencer (och de bodde ju kvar i huset så därför blev det väl inget knäppt)

 

PGC
Av tstre - 15 april 2013 15:30

 
   
Melina fortsätter att vara på universitetet. Hon är aktiv på lektionerna och försöker plugga så mycket hon kan men ändå ha kul. Hon läser komunikation så då får hon med radiostationen där hon kan stå och t.ex sända reklam, rapportera från campus eller intervjua folk . Intervjuerna verkar gå bra först men sen stället Melina nog en fråga som verkar få en hel del att bli sura (minst 3 var det som slog till henne.)

Melina vill ju också komma in i de alla 3 socialagrupperna sa jag ju. Så det blir en hel del drickande av varma drycker och olika örtten.
   
Hon har även lärt sig skolans hejaramsa och står ofta och ropar den med eller utan andra folk.

 

Hon ordnade en juicekeg-fest när det blev helg och lite ledighet.


Självklart ville hon också prova på juicekeg-fatet. Tyvärr tappade hennes kompis henne på golvet, inte så stark huh.
 
Men hon förlät honom för hon är lite intresserad av honom. Så de dansade istället. Som ni ser så luktar Melina illa och borde duscha. Men det var asmycket folk i Melinas lilla hus (även om det inte syns på dessa bilder) så vissa stod inne i badrummet hela festen och kunde typ inte gå ut. Detta gjorde också att Melina inte kunde gå in och duscha när hon började stinka.

Helt plötsligt upptäcker Melina någonting och vill gå ut och kolla. Vad är det där i luften? Jag visste ju och ville stoppa henne men Melina kunde inte sluta undersöka.
 
Ja det var ju ett ufo och Melina blev upplockad. Sa ju det Melina, lyssna på mig.

Av tstre - 14 april 2013 11:00

 
Ni kanske känner igen denna tjej? Hon var iaf med på mina bilder där jag visade lite från universitetet (och även från Monte Vista). Melina Clover heter hon och hon ska bli en riktig universitetare.

 
Melina kom hem från universitetet med nya erfarenheter och en hel del nya vänner och en kille hon var på G med. Hon kunde inte bärga sig att åka tillbaka till Universitetet igen.
 
Hon ändrade stil för att försöka nå lite fler sociala grupper på campus. Hon hade ju redan en fot inne hos nördarna eftersom Walter (killen hon blev på G med) tillhörde nördgruppen så nu var det dags att lära känna sportfånarna och rebellerna.
 
Hon gick direkt till välkomstmötet som lärarna och högsta hönsen på universitetet ordnade och höll i. Det kändes bra att vara tillbaka, fast många var chockade över hennes nya stil.
 
Melina bestämde sig för att hyra ett hus när hon stannade två terminer denna gång. Huset låg nära universitetsområdet och det kunde vara bra att ha lite egentid nu när hon tänka satsa på skolan mer.
Vädret var annorlunda denna gång, det hade hunnit bli höst så fram med varmare kläder och paraplyt.

Melinda invisterade i en scooter så det skulle bli  lättare att åka runt överallt för det är en hel del gående så skönt med scootern om man vill komma fram snabbare.
 
Walter bjuder ofta in Melina till sina fester, han har fest nästan varenda kväll. Ofta tackar Melina ja men det blev inte så kul som hon trodde och Walter verkar inte lika intresserad längre.
 
Melina tröttnar på att aldrig kunna träffa Walter, vem vet det kanske bara var en terminsfling och var aldrig menat till något mer. Melina blir inte särskilt ledsen heller, nu ska hon satsa på skolan men också ha kul. Hon vill ju ändå träffa nya personer och vem vet vad för typer hon kan stöta på.

Av tstre - 13 april 2013 14:00

   
Caleb och Ella (glömde säga hennes namn senast) gick till vårfestivalen i parken. De spelade "kasta hästsko" och åt mat från matståndet.


Ella har stor talang inom musiken och vill helst av allt bli storfilmskompositör. Och även om Caleb inte vill jobba inom musiken så gillar han att spela intrument och är duktig han med så Ella och Caleb brukar jama tillsammans och lära känna varandra ännu mer.
     

     
Och det verkar gå bra. Ella är rätt blyg men hon känner sig trygg med Caleb och en kväll tar hon första steget till en kyss. Paniken bultar i kroppen ett par sekunder men Caleb känner detsamma, drar henne närmare sig och kysser henne igen så nu har de äntligen erkänt sina känslor.
 
Faktum är att Caleb kände att han kan inte låta detta försvinna, han ville fånga ögonblicket och behöver inte ta det lugnt. Han frågar Ella om de ska vara exklusiva, alltså pojkvän och flickvän, inte träffa några andra. Och hon säger ja.

 
Ja, kärleken spirar i Fields-hushållet. Nu ska vi se vad som händer näst.

PGC

Status

Status:

 

Nytt:
Kommande:

Omröstning

Jag kör ju på tema i mina generationer i PGC när jag döper dem? Vad ska nästa tema vara?
 The Vampire Diaries
 Gossip Girl
 Glee
 Alla börjar på samma bokstav
 Svenska namn

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Besöksstatistik

Sims 3 community

På The sims 3 Community heter jag fAnisjao

Sök i bloggen

Kategorier

Email

Har skaffat en email till bloggen. Där kan ni maila bilder, frågor ni kanske inte vill ska synas på bloggen eller om ni inte har något blogg och vill vara med i någon av mina tävlingar kan bidraget mailas dit.

 

mail: tstre@hotmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Följ bloggen

Följ tstre med Blogkeen
Följ tstre med Bloglovin'

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Status


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se