tstre

Senaste inläggen

Av tstre - 6 april 2013 17:27


Caleb passade på att få mer matlagningsskills med den nya vedugnen de köpt.
 
Han har även köpt en gitarr och jammar loss.

Eftersom Jenna jobbar och Caleb går i skolan får en barnvakt komma och vakta Spencer och Emily. Ibland är de väldigt tröga de där barnvakterna och barnen får skrika flera simstimmar innan de får blöjan bytt (även om barnvakten håller i dem hela tiden... Suck.)
 
Tvillingarna har även fått nya leksaker.
* En lekhage där de själva kan lära sig att prata och öva upp färdighet inom karisma genom spegeln, efter de lärt sig prata, och en annan genom att leka med kulraden.
* Och en gåstol så de kan lära sig gå själva. Helt fantastiskt båda  två och så skönt!

Så söta när de leker med varandra :')

Caleb växte upp till ungdom.
 
Och jag flyttade in denna söta tjej så hon och Caleb kan lära känna varandra hehe.

 
Det verkar gå rätt bra.

PGC
ANNONS
Av tstre - 1 april 2013 14:34

 
Jenna blev en åldring. Så nu hänger allt på att tvillingtjejerna ska få rätt anlag/en av dem.
 
Småtjejerna växte upp. Emily fick rätt ögon men brunt hår (kom på att sjukt många har fått brunt hår men Stan är ju blond, konstigt?)

Men som tur är fick Spencer, både ögonen och håret! HALLELUJA!

Bara för att Jenna blivit åldring betyder det inte att hon ska sluta på sitt jobb. Nej med tanke på alla sina graviditeter så har hon inte hunnit vara på jobbet så mycket så hon är bara glad att jobba. Här har hon fått ett uppdrag att göra hamburgare till ingen mindre än Stan (haha lite kul).
 
 
Jenna och Caleb tar hand om de små prinsessorna.

Sedan kom snöflingedagen och jag bestämde mig för att de skulle ha ett litet presentparty och bjuda in hela familjen (inte Nestor, som då är Calebs pappa men ja)
   
Alla blev glada för sina presenter men vet ju bara vad Caleb och Jenna fick. Längtar till Caleb blir ungdom så han kan flytta ut och jag kan flytta tillbaka alla.

PGC
ANNONS
Av tstre - 11 mars 2013 19:39

                   

           

Av tstre - 4 mars 2013 15:00

Detta har hänt (och det är en hel del)

 
Jenna har hunnit vara gravid 2 gånger. Första gången fick hon tvillingar, 1 kille (Ian) och 1 tjej (Aria). Andra gången fick hon också tvillingar, 2 tjejer (Spencer och Emily).
 
Ezra och Toby växte upp till barn.
 
Caleb är nu en tonåring och gick på bal.
 
Stan blev vuxen. Och jag berättade ju om att Jenna fick 4 nya barn (inte samtidigt). Detta gjorde att jag var tvungen att flytta ut folk från hushållet för det blev fler än 8. Eftersom Caleb inte blivit ungdom än så fick jag flytta ut Stan och då fick han ta med sig alla barnen, Toby, Ezra, Ian och Aria. Så kvar blev Jenna, Caleb och nya tvillingarna Spencer och Emily.

 
Caleb (här med Ian innan Ian flyttades ut) hjälper gärna till hemma och det är bra för det behövs.

 
Han är även ett datorsnille och hans bidrag till hemmet är att han jobbar på det lokala Spa:t och så hackar han datorer. Han tjänar bra på det faktiskt (han har bara hackat 1 gång hitills men fick in över 200 § på det)

 
Stan kom faktiskt till sjukhuset när Jenna födde Spencer och Aria. Men eftersom han inte bor i samma hus längre så fick Caleb komma och hämta upp ena barnet (annars skulle det lämnats kvar!)

 
Ja, så nu har Jenna 7 stycken barn och vi får verkligen (!) hoppas att det blev en arvinge nu. För om 1 dag blir Jenna åldring och då har jag förlorat. Och då blir det slut på PGC eller så måste jag göra en ny. HÅLL TUMMARNA NU.

PGC
Av tstre - 16 februari 2013 14:15

 


Detta har hänt

 
Charlie studerade och studerade.
 
Sen kom äntligen dagen och Charlie blev en ungdom.

Då blev det dags för examen och Charlie gick ut med "högsta hedersbetyg  och blev även hederstalare pga hans enastående prestationer i skolan". Hans klasskompisar röstade fram honom till Den som antagligen bränner ner sitt eget hus. Alla skrattade men egentligen var det väldigt elakt menat och Charlie såg hånet i "kompisarnas" ögon. Han har inte så många vänner nämligen. Alltid varit lite svårt för honom att passa in. Dessutom gick han med en kille på balen och det var inte populärt bland de "coola" killarna i klassen. Men nu kunde Charlie strunta i dem.


Nutid


 
Hannah stod som vanligt och lagade mat vid spisen. Hon lagade för det mesta maten för hon var den bästa kocken i familjen och dessutom tyckte hon att det var roligt.

 
Charlie: - Åh, pannkakor. Tack mamma.

Hannah: - Nämen! Vad är detta för?
Dave: - Du har varit så duktig och fixat allt kring Charlies student. Du förtjänar en miljard rosor.
Hannah: - Alltid en sån romantiker. Tack, älskade du. 

 
Hannah tog fram kakan som hon bakat i morse också för snart började den kombinerade skördefesten/examensfest de planerat.
 
Gästarna kom, de dansade, åt och hade det trevligt.

Men plötsligt hände något med Hannah. 

    
 
Mitt under festen så dog hon. Åldern hade hunnit i kapp henne till sist.

 
Hela festen var i chock. Att se någon, och en nära vän till och med, dö mitt framför ögonen är ofattbart.

 
Och när Dave såg sin älskade hustru bli hämtad över till andra sidan brast hans hjärta. Och hela rummet kände nog det med honom. Goodbye my lover.

Av tstre - 13 februari 2013 14:00

 
Tvillingarna växer upp. Toby får Jennas hår men Stans ögon.
 
Ezra får Jennas ögon men inte rätt hårfärg. Alltså ingen arvinge än.
 
Caleb, fortfarande barn, leker med Klumpen,

Han skaffar också lite poäng i matlagning med sin nya ugn och lagar en muffin.
   
Han hjälper till lite grann att ta hand om sina småbröder.
   


 
Caleb känner sig lite försummad när hans föräldrar (Ja, jag har glömt bort att Stan inte är hans riktiga pappa. Känns som så) tar hand om Toby och Ezra så mycket. Så Stan tar med Caleb till havet. De badar och spenderar lite tid tillsammans.PGC
Av tstre - 11 februari 2013 17:36

Det nya store-uppsättningen. 1700-tals inspirerat.


 

   Låt dina simmar kliva in i det förflutna med de här möblerna och kläderna i rokokostil! Vare sig du bygger ett kungligt palats eller bara vill ha något speciellt till ditt vardagsrum, så får de här möblerna dig att känna dig majestätisk. Klä dig som en drottning med de senaste frisyrerna och modet från 200 år bakåt i tiden! Njut av gårdagens skönhet i dag, rokoko tappar aldrig stilen!

 


Jag tror inte att jag ska köpa detta även om det ser intressant ut och passar den som gillar att klä ut sina simmar eller bara gillar 1700-talet helt enkelt. Däremot håller jag på med detta just nu i skolan så är lite kul haha.


Något som intresserar dig?

Källa

Av tstre - 11 februari 2013 13:00

Gud vad jag har mycket i skolan just nu. Det är roliga saker men tar mycket tid. Har endast tid att spela på helgerna och knappt det ibland. Men just nu har jag spelat en del på min PGC-familj. Jag tidinställer lite inlägg så ni iaf har något att läsa men kan inte göra så mycket mer. Förlåt mina fina läsare. Vad tycker ni om mina PGC-inlägg förresten?

 

 

Status

Status:

 

Nytt:
Kommande:

Omröstning

Jag kör ju på tema i mina generationer i PGC när jag döper dem? Vad ska nästa tema vara?
 The Vampire Diaries
 Gossip Girl
 Glee
 Alla börjar på samma bokstav
 Svenska namn

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Besöksstatistik

Sims 3 community

På The sims 3 Community heter jag fAnisjao

Sök i bloggen

Kategorier

Email

Har skaffat en email till bloggen. Där kan ni maila bilder, frågor ni kanske inte vill ska synas på bloggen eller om ni inte har något blogg och vill vara med i någon av mina tävlingar kan bidraget mailas dit.

 

mail: tstre@hotmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Följ bloggen

Följ tstre med Blogkeen
Följ tstre med Bloglovin'

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Status


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se