tstre

Senaste inläggen

ANNONS
Av tstre - 14 november 2012 15:43
Kom precis hem för några minuter sen och såg att jag fått post från CDON! HAPPY GIRL 

(min fina katt och mitt fina spel)


Nu har jag en fråga till er: Vill ni få info om en årstid i taget eller om alla 4 samtidigt? Alltså att jag bara kör alla sommarrelaterat nu i ett tag och sen går vidare till nästa årstid eller att jag tar ett inlägg om något sommarrelaterat och sedan t.ex om något höstrelatetat i nästa inlägg?

ANNONS
Av tstre - 13 november 2012 15:32

Som många säkert vet så kommer det ett nytt prylpaket som innehåller 70-tals, 80-tals och 90-tals baserade prylar och kläder. Alltså från de 3 årtalen. Detta ska komma ut i Januari.Av informationen ni kanske sett och av denna trailer, Vad tycker ni? Planerar ni att köpa detta prylpaket?

Av tstre - 11 november 2012 11:29

Hej mina fina läsare!

Jag måste meddela att uppdateringen har ju varit dålig och det kommer den vara ett par dagar till. MEN på torsdag kommer ju Årstider och då ska jag prioritera The Sims. Jag har tagit en liten paus från spelandet, dels för jag haft lite tid och sen för att bygga upp spelsuget så jag är jättetaggad tills Årstider kommer!

Ska försöka göra lite inlägg men inget från mitt spelande.

PUSS

Av tstre - 30 oktober 2012 17:13

Jag har börjat med en ny legacy. Jag såg den på alltomsims.blogspot.se och blev sugen att prova. Här hittar ni den om ni vill se mer info och vill testa ni med.


 
Min grundarsim


Jag tänkte inte göra en historia som jag gjort med Legacy Gibson familjen. Men är ni intresserad av att följa denna legacy i bilder och se hur den går från generation 1 till generation 13?

Av tstre - 27 oktober 2012 15:17

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen!! Jag har verkligen fullt upp och gör saker nästan varje dag så jag kommer inte hem förrens vid 21 ofta och så går jag i skolan annars. Dessutom har jag tappat lite inspiration men ska försöka få tillbaka den och fixa lite mer nu på höstlovet.


Jag ser ju hur det finns en del folk som kollar in trots detta och vill bara säga att I love you all. På riktigt. PUSS


Rösta gärna i den nya omröstningen.Jag längtar så sjukt mycket till The sims 3 Årstider. Blir taggad på det så fort jag ser bilder, videor, läser om det eller bara går utanför dörren där höstlöven har fallit ner på marken och kylan smyger sig på. Det har ju till och med snöat! Berätta gärna hur taggade ni är i en kommentar!  

Av tstre - 15 oktober 2012 15:00

 


Älvor

 


Älvor är en av de nya varelserna i The Sims 3 Övernaturligt. De flyger runt i stället för att gå och har två olika former de kan vara i; Simform och älvform. Dock har de alltid sina vingar ute i simform.


 

Här ser du min älva bakifrån i sin simform och sedan i sin älvform. Vingarna kan du fixa i ett flertal olika former i CAS och sedan välja vilken färg du vill. Den färgen vingarna har är även den färgen den är som lilla älvpluppen (högra bilden)

 

 

Älvorna har speciella krafter när det kommer till trädgårdsarbete. De kan få plantorna att växa upp fortare och hjälpa din sims växter att tillslut få bättre kvalité.

 
Älvor är även väldigt busiga av sig och älskar att utföra olika magiska trix på de simmar omkring dem. Ju mer magiska saker de håller på med ju bättre blir dem. Men de får se upp så de inte sabbar en relation föralltid genom för många bus.

 

Sedan så kan även älvorna utstråla en aura. De måste jobba sig upp för att "låsa upp" olika sorters aurer så har inte alla från början men de finner snabbt fler och fler genom att använda sina krafter som jag nämnt. Den auran de utstrålar kan hjälpa dem att förbättra en viss färdighet. T.ex Kreativitetens aura hjälper min älva att bli extra kreativ och kan lättare förbättra måleri, musik och skrivande. OBS, tänk på att stänga av auran om den inte behövs mer för den tar mycket på krafterna.

  

Som sagt blir älvorna bättre av att utföra trix och använda sina krafter till trädgården. Men krafterna är inte oändliga utan de måste även vila emellanåt. De kan de göra i sitt eget älvhus, som kommer i två olika varianter och finns att köpa i köpläget. Där kan de även dricka älvbål, ha älvhusparty och huset är även en myspysplats.

 

Ett sätt att få upp älvmagin är att ta en tur på modelltåget. Såhär ser det ut då. Sen kan de även använda ett magiskt essenselixir, som jag antar att en häxa kan fixa, men det har jag inte prövat än.


 
Av tstre - 9 oktober 2012 07:21

Nu när det är så kallt och höstigt ute får det mig bara att bli ännu mer sugen på The sims 3 Årstider! Att ens simmar får uppleva samma sak vi känner ;) haha


Idag är det en live broadcast om The sims 3 Årstider och även SimCity. (Den svenska tiden är ca 18-19 tiden) Du kan nog se hela broadcasten efteråt med för det har man kunnat med tidigare.

 

Status

Status:

 

Nytt:
Kommande:

Omröstning

Jag kör ju på tema i mina generationer i PGC när jag döper dem? Vad ska nästa tema vara?
 The Vampire Diaries
 Gossip Girl
 Glee
 Alla börjar på samma bokstav
 Svenska namn

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Besöksstatistik

Sims 3 community

På The sims 3 Community heter jag fAnisjao

Sök i bloggen

Kategorier

Email

Har skaffat en email till bloggen. Där kan ni maila bilder, frågor ni kanske inte vill ska synas på bloggen eller om ni inte har något blogg och vill vara med i någon av mina tävlingar kan bidraget mailas dit.

 

mail: tstre@hotmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Följ bloggen

Följ tstre med Blogkeen
Följ tstre med Bloglovin'

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Status


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se